X

Parfümler Nerede Saklanmalıdır ?

Parfümler Nerede Saklanmalıdır ?
Parfümler için en ideal saklama koşullarını sağlayan mekan buzdolabıdır. Bunun nedeni hem soğuk olması hem de yeterince karanlık olmasıdır. Parfümler bu tür ortamlarda tazeliklerini daha iyi korurlar. Parfümlerin aromaları yoğun olduğundan ömürleri de yaklaşık olarak 3 yıl sürmektedir.

 

 

Şayet saklama koşulları yerine getirilememişse ve renginde herhangi bir değişiklik olmuşsa parfüm mutlaka atılmalıdır. Bu duruma gelen parfümler genellikle bozulmuştur. Bozulmuş parfümlerin insan sağlığı üzerinde belli başlı olumsuzluklara neden olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle insan vücudunda çeşitli alerji durumlarına sebep olduğunu söylemek mümkündür.

Parfüm En İyi Nerede Saklanır ?

 

Parfüm, insan doğasında en önemli beş duyu organlarından biri olan kokuya hitap eden şişelerde muhafaza edilen koku çeşitleridir. Parfüm insan için büyük bir öneme sahiptir. Nitekim güzel kokmak daha fazla değer görmek için parfümler olmazsa olmazdır. İnsanlığın geçmiş tarihine baktığımızda da önemli kişiler genellikle güzel kokmuşlardır. Çünkü koku da insan doğasını etkilemektedir. Parfümleri daha iyi anlayabilmek için outlet parfüm ile tester parfüm'ün ne olduğunu anlamamız gerekmektedir. Aralarında ne gibi farklar olduğuna şöyle bir göz atalım.

 

 Tester Parfüm

 

 Bu parfümler, genellikle satılmazlar. Ayrıca orjinal parfüm şişesinde değillerdir. Kısacası parfüm alıcısı olan kişiler tester parfüm ile parfümü deneyebilirler. Yani denemek için bulunurlar.

 

 Outlet Parfüm

 

 Outlet parfümler ise şişelenme sırasında, şişelerde belli başlı hatalar ortaya çıkabilmektedir. Böyle olmasından dolayı da outlet parfümler daha ucuz fiyatlara şişeleriyle beraber satılmaktadırlar.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image