Parfümlerin Büyülü Kokusu

Parfümlerin Büyülü Kokusu
Kendine özen gösteren, her bakımlı kadın ve erkeğin vazgeçilmezlerinden biridir parfüm. Doğum günü, yıl dönümü gibi özel günlerde en favori hediyeler arasında yer alır. Parfüm ilk kullanılmaya başlandığında kötü kokuları bastırmak amacıyla üretilmiştir. Günümüzde ise ter kokusunu bastırmaktan öte kişiye özgü bir ten kokusu oluşturması daha çok istenmektedir.

 Parfüm Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

 

 Doğada koku duyusu çok gelişmiş canlıların yanı sıra insanların koku duyusu ve hafızası da oldukça gelişmiştir. Benimsenen bir koku; üzerinden yıllar geçse bile hatırlatıcı etki oluşturabilir. Yeni tanışılan birinin kokusu, üzerinizde olumlu veya olumsuz bir tesir bırakabilir.

 

 Ten kokusu bu kadar önemli iken, doğru parfüm seçimi yapmak da son derece önemlidir. Kapağından koklanan bir parfüm, tene sıkıldığında daha farklı bir koku yayabilir. Bu sebeple; mevsime göre çiçekli, baharatlı veya odunsu bir koku tercih etmeden önce tester parfüm ile parfümü teninizde kullanmak doğru bir tercih olacaktır.

 

 Neden Orjinal Parfüm Kullanılmalıdır?

 

 Parfümün kalıcı olması ve cilde zararlı bileşenler içermemesi adına orjinal parfüm tercih edilmesi çok önemlidir. Her zaman kullanılan ve beğenilen bir koku; orijinal olmadığında hayal kırıklığı oluşturabilir. Kalıcı olmamasının yanı sıra, sevilen kokunun aksine kötü bir koku yayabilir.

           

 Bilinen markaların en sevilen kokularına daha az para ödeyerek sahip olmak için ise outlet parfüm seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Ayrıca yeni parfüm arayışında olanlar için de; outlet parfümler arasında fiyatı uygun, eşsiz kokular yer almaktadır.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image