X

Parfümün İnsan Üzerindeki Etkisi

Parfümün İnsan Üzerindeki Etkisi
Parfümler çekim gücüne sahiptir. Sıktığınız hoş kokulu bir parfüm sayesinde insanlar birdenbire sizi çekebilir. Onu sıktıkça, vücudunuzdaki kokuyu algılayan insanların büyük bir bölümü bir şekilde sizi etkiliyor. Bu, bazılarının kullanıcıya ne tür bir parfüm kullandığınızı ve bu parfümü nereden alabileceklerini sormalarının nedenidir.

 Parfüm Hafızayı Tetikler

 

 Parfüm aynı zamanda mutlu ya da üzgün bir anın önemli bir tetikleyicisi olabilir. Koku kabul edilebilir bir şekilde hafıza ile bağlantılıdır. Bir tester parfüm kokusu algıladığınızda, koku yalnızca kokuların kendi hissiyatından değil, bu duygular ile ilişkilendirilen deneyimlerden ve duygulardan oluşur. İster beğenelim ister beğenmeyelim, bazen geçmiş olayların uzaktaki anıları kafanızda nedensiz bir şekilde canlanır. Bunun nedeni kokudur. Koku, geçmişteki şeyleri hatırlamaya yardımcı olur.

 

 İyi Bir Gece Uykusu İstemez Misiniz?

 

 İyi bir gece uykusu herkes için çok önemlidir. Uykunuzun kalitesi üzerinde fark edebileceğinizden çok daha fazla kontrole sahipsiniz. Parfüm sayesinde uyku zorluklarının tedavisini bulabilirsiniz. Geceleri daha iyi uyumanın keyfini çıkarabilir, zihinsel ve fiziksel sağlığınızı iyileştirebilirsiniz. Sevdiğiniz outlet parfüm markasını sıkmak kesinlikle size günün doyumunu veren şeylerden biridir.

 

 Bu da gündüzleri neşeyle ve güvenle geçirerek geceleri iyi uyumanızı sağlar. Orjinal parfüm esansları arasında bulunan lavantanın uyumaya yardımcı olduğuna ve sinirleri yatıştırdığına inanılıyor. Bazı esanslar konsantrasyonu sağlar ve ruh halini iyileştirir. Örneğin tarçın yorgunluğu azaltır, nane ise stresi hafifletmeye yardımcı olarak daha sakin olmanıza yardımcı olur.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image