Tester Parfüm Kokunuzu Bulamadıysanız Cevabı Burada

Tester Parfüm Kokunuzu Bulamadıysanız Cevabı Burada
Tester parfüm tanıtım amacıyla mağazalara gönderilmektedir. Orijinal parfüm kutuları satın alınmadığı sürece açılmaz.

Müşterilerin parfümün kokusuna bakma ve ürünü deneme ihtiyacı noktasında tester parfüm çok önemlidir. Parfüm satışı yapan firma ve mağazalar, markaya ait tester parfümleri almak için istenilen sayıda parfüm siparişi vermelidir. Belirtilen miktarı geçtiklerinde firmalara deneme ürünü gönderilir.

Orijinal tester parfüm olduğu gibi orijinal olmayan tester parfümler de bulunmaktadır. Orijinal olmayan tester parfümlerin kokusu orijinalle aynı olsa da kalıcılığı ve etkisi düşüktür. Tester ürünler sadece güvenilir satıcılardan alınmalıdır. Doğru adresi bulduktan sonra harika kokulara, en uygun fiyatlarla ulaşmış olacaksınız.

Kokular sizden habersiz pek çok şeyi ifade edebilir. Kadınlar ve erkekler tercih ettiği kokuyla kendini ifade etmektedir. Kadınların ve erkeklerin kendini daha iyi ifade edebilmesi, tenine yakışan kokuyu tercih etmesi için zamanla yeni parfüm çalışmaları yapılmıştır. Günümüzde pek çok marka tarafından yeni parfümler tasarlanmakta ve kullanıma sunulmaktadır. 

Parfümlerin hazırlanmasında çeşitli kokular, bitki özleri ve yağlar kullanılmaktadır. Kullanılan her ürün sayesinde yeni ve farklı kokular tasarlanmaktadır. Her parfümün içerisinde kullanılan notalar farklıdır. Kadınlar ve erkekler parfüm seçimi yaparken bu notalara dikkat eder. Notalardan tasarlanan koku ise ruh halini etkiler. Çeşitli markalar tarafından tasarlanan ve üretilen parfümler aynı zamanda tester olarak da üretilmektedir. 

Peki, tester parfüm nedir? Parfüm üretimi yapan firmalar toptan parfüm satışıyla beraber parfümlerini tanıtmak amacıyla ürünler de üretmektedir. Tester ürünler satış yapılan noktaya firma tarafından gönderilir. Bu ürünlerin gönderilmesi için belirli sayıda parfüm siparişinin verilmesi gerekmektedir.

Tester Parfümlerin Özellikleri

Tester olarak kullanıma sunulan parfümler orijinal kokuyla aynıdır. Parfümü satın almadan açmak ve parfümün kokusuna bakmak doğru değildir. Bu nedenle tester ürünler tercih edilmektedir. Tester yani deneme olarak kullanıma sunulan parfümler çok az miktarda kullanıma sunulur. Bu ürünler deneme ürünü olduğu için aslında çok sınırlı adette bulunmaktadır. 

Parfüm firmaları tester göndermek için belirli bir limit koymuştur. Bazı firmalar 12 adet orijinal parfümde 1 tester ürün göndermektedir. Bazı firmalar ise 6 adet orijinal parfümde 1 tester göndermektedir. Orijinal tester parfüm toptancıları ise aldıkları sipariş doğrultusunda parfüm gönderimi yapar. Parfüm tester olarak kullanıma sunulsa da orijinal kokuyla birebir aynıdır. 

Tester parfümlerin orijinal parfümden tek farkı üzerinde deneme amaçlı üretildiğini gösteren yazısının olmasıdır. Kullanıcılar tester çeşitlerini deneyerek parfümün kokusuna bakabilir, isteği doğrultusunda parfümü satın alabilir. Parfümler deneme amacıyla sipariş edilebilir. Sipariş doğrultusunda hazırlanan deneme parfümler üzerinde tester yazan kutuda teslim edilir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image