X

Ucuz Ve Pahalı Parfümler Arasındaki Farklar

Ucuz Ve Pahalı Parfümler Arasındaki Farklar
Kıyafetlerinizin pahalı görünmesini sağlamak için birkaç püf noktası var. Peki ya pahalı kokmak? Uzmanlara göre pahalı bir parfümün ucuz bir parfümden tanınmasının mutlakları yoktur. Parfüm, kimin üzerinde iyi duruyorsa onun için pahalı olan parfüm odur. Koku hakkında çekici bulduklarımızın çoğu gömülü hatıralar ve bir kokuyu ilişkilendirdiğimiz şeyle bağlantılıdır. Bu nedenle bir parfümü ucuz diye küçümsemek yerine kullanan kişinin teniyle uyumuna ve size hissettirdiklerine bakmanız gerekir.

Para Etkiyi Değiştirmez

 

 Sevdiğiniz parfümün bir kişiye göz kamaştırıcı görünmesini sağlaması ve eski bir arkadaşı hatırlatması yeterlidir. Tester parfüm, parfümün şişesi veya parfümün ücreti bu etkiyi değiştirmez.

 Yine de ince farklılıklar var.

 

 Birincisi, daha ucuz parfümler daha tatlı olma eğilimindedir. Bunun nedeni, tatlı kokulu bileşenlerin diğerlerinden daha ucuz olmalarıdır. Ayrıca ucuz parfümler genç insanlar için pazarlanıyor. Bu nedenle parfümlerde tatlı kokular genellikle uygun fiyatlı olanlarda kullanılıyor.

 

 Parfüm Kişilik Hakkında İpucu Verir

 

 Çoğu ucuz parfüm, daha pahalı bir versiyonun üst notalarını çoğaltabilir, ancak orta nota ve baz notaları eklemek için uygun uçucu yağlar olmadan, o kadar uzun süre kalıcı olmaz. Aynı anda sıkılan pahalı outlet parfüm ve ucuz parfümden birkaç saat geçtikten sonra ucuz olan parfümün etkisini kaybettiğini görebilirsiniz. Bu nedenle ucuz parfümlerin birkaç saatte bir yenilenmesi gerekebilir. Parfümünüzün fiyatı ne olursa olsun orjinal parfüm olmalıdır. Bu sayede parfümünüzün kokusu her bir şişede değişmez.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image