X

Ünisex Parfümler Hakkında

Ünisex Parfümler Hakkında
Herkesin birbirinden farklı esanslara, aromatik karışımlara ve doğadaki çiçeklerin kokularına karşı değişik hassasiyeti vardır. Doğadaki çiçeklerin, kokulu esans yağlarının sentetik olarak üretilip hoş ve güzel kokulara dönüştürüldüğü parfümler, günlük yaşantının içinde olmazsa olmazımız gibidir. Ünisex parfümler; Hem feminen kokuların inceliğini ve zerafetini, hem de maskülen kokuların güçlü ve çarpıcı etkisini bir arada bulundurur.

Kadın kokusu ve erkek kokusu olarak tanımlanmış bilindik koku formlarının dışında kalmayı tercih edenlerin, cinsiyet kalıplarını yıkmak isteyenlerin parfüm grubudur.Tercihini alışılmış kalıpların dışında tutmak isteyen parfüm kullanıcıları için  alanında uzman parfüm markaları, Ünisex tasarımlarıyla kullanıcılarını buluşturmayı başarmıştır.

Farklı tasarımlarda ve şişelerde üretilen bu parfümler girdiğiniz ortama ve kullanacağınız  mevsime göre farklı aromalara ve farklı yoğunluklara sahiptir. Bu parfümlerin içerisinden teninize uygun olan ve hoşunuza giden kokuları ve aromaları tercih edebilir, hayatınızı farklı kokularla birlikte özel kılabilirsiniz.

Ünisex Parfüm Tercihleri

Calvin Klein’in üretmiş olduğu, içeriğinde çiçeksi, turunçgil ve odunsu koku tiplerini barındıran Ünisex parfüm Ck One EDT tüm cilt tipleri için uygun olarak oldukça popüler bir kokudur.

Unisex parfüm dünyasının diğer bir dikkat çeken ismi Tom Ford markasının üretmiş olduğu Black Orchid Edp unisex parfümdür. Baharatlı, oryantal lüks ve sofistike kokusu ile birlikte cinsiyet ayrımı yapmaksızın kullanılabilecek bir kokudur. Siyah orkideler ve baharat tonlarının meydana getirdiği ahenk ile birlikte Tom Ford Black Orchid Edp teninizle doğal bir uyum yakalar. Black Orchid Edp parfüm ile farklı, eşsiz ve özel hissedersiniz.

Ex Nihilo Fleur Narcotique EDP; Bergamot, şeftali ve şakayık gibi çiçek esanları ile yosun ve misk gibi odunsu notaları birbiriyle uyum içinde harmanlayan kadın ve erkekler için çiçeksi meyveli Ünisex bir kokudur.

Tiziana Terenzi Kirke EDP; Çarkıfelek meyvesi, şeftali, armut gibi meyvelerden gelen sulu ve tatlı ana karakterinin, ahududu ve siyah üzümle ustaca harmanlanmasıyla eşsiz büyüleyici bir Ünisex koku olarak ortaya çıkmış. Bol meyve esansları barındıran parfümün notaları arasındaki geçişler oldukça kusursuz... Erkek ve Bayan parfümü olarak karşımıza çıkan Kirke’yi, meyveli içeriklerinin yoğunluğu sebebiyle yaz mevsimi için fazla yoğun, kış mevsimi içinse fazla meyveli bulabilirsiniz, ilkbahar ve sonbahar için bir geçiş kokusu da olabilir.

Egzotik ağırlıklı Gucci Oud zengin içeriğiyle, yeni deneyimler arayan, güçlü, baştan çıkarıcı, Gucci’nin lüks ruhuna uyan, Doğu’nun tarihsel içerikleriyle donanmış, modern ve ikonik olarak yorumlanan bir kokudur. Gucci Oud EDP için, geleneksel Doğu içeriklerinin yeniden tasarlanmasıyla ortaya çıkmış modern unisex bir kokudur da denilebilir.

Parfümün zengin yoğunluğu Gucci için özel olarak seçilmiş, kültürü yapılmış doğal ve eşsiz Oud’dan kaynaklanmaktadır. Bu özel kalitede Oud, Laos’un orta bölgesinden gelmekte ve özel olarak itina ile yetiştirilmektedir. Parfüm için üretilen ekstrenin yüksek kalite standartında sürekliliği sağlanmıştır. Gucci Oud kullanıldığında notalarının geçişi kusursuzdur.Zengin bulgar gülü ve portakal çiçekleri kokularından önce armut, ahududu notalarıyla ve Safran’ıcanlılığı ile açılır. Oud’un yoğun duyusallığı amber miski notalar ve özellikle Gucci kokularının gerçek ikonu Paçuli ile artırılmıştır. Her parfüm seçimi kişiye özeldir. Ten uyumunun önemi parfüm seçiminizde zevkiniz kadar önemlidir. Ünisex  parfüm seçimi yaparken de yine durum aynıdır.

Parfüm seçiminizde dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli unsur da parfümü hangi ortamda kullanacağınızdır. Örneğin; günlük yaşantının içinde kullanmak için bir unisex bayan parfüm ya da erkek parfüm seçeceksiniz daha hafif ve hoş olan kokuları tercih edebilirsiniz. Ancak katılacağınız özel davetlerde kullanmak için bir parfüm seçeceksiniz seçiminizi daha ağır kokulardan yana yapabilirsiniz.

 

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image