X

Uygun Fiyatlı Parfüm Çeşitleri

Uygun Fiyatlı Parfüm Çeşitleri
Parfümler medeniyet tarihinde özelikle son yüzyıllarda en çok tercih edilen koku çeşitlerindendir. Parfümleri en özel kılan şey ise başkaları üzerine yaptığı etkilerdir. Bazı parfümler kişiyi mutlu edebilirken, bazıları da başka insanlar tarafından ağırlığın sembolü olarak kabul ediliyor. Tabi başkaları tarafından güzel karşılanabilecek olan parfümlerin orjinal parfum olması çok önemlidir.

Outlet Parfüm

 

 Outlet parfümler, genellikle orijinal olmayan parfümler olarak biliniyorlar. Fakat bu parfümlerin en bilinen özellikle sadece çeşitli hasarlar görmüş olmaları. Yani outlet parfüm firmalar tarafından imha edileceği yerde çok daha uygun fiyatlara müşteriye sunulmaktadır. Nitekim outlet parfümler de orijinal parfümler arasında yer almaktadır. Kısacası outlet parfümler ile orijinal parfümler arasında sadece şişe farkı bulunmaktadır. Koku ve aroma farkları bulunmamaktadır.

 

 Tester Parfüm

 

 Tester parfüm, kullanıcıların en çok merak ettikleri parfüm çeşitleri arasında yer almaktadır. Genellikle firmalar kendi parfümlerini, kullanıcılarına sunmak için orijinal parfümler olarak da bilinen tester parfümleri üretirler.

 

 Tester parfümler bir nevi tanıtım parfümü olarak da bilinmektedir. Birbirinden farklı şişelerde yer alsalar bile, parfümlerin içerikleri tamamen orijinaldir. Fiyatları da bir hayli ucuz olan bu parfümler, tıpkı outlet parfümler gibi en çok tercih edilen parfümler arasında yer almaktadır.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image