X

Amouage İnterlude Edp Erkek Parfüm

Amouage İnterlude Edp Erkek Parfüm
2012 yılında piyasaya sürülen Interlude’un erkek versiyonu, kısaca şöyle tanıtılmış: “Interlude Man, kaos ve düzensizliğin özünde yer alan uyum anının arasındaki maskelemeden ilham alınarak hazırlanmış baharatlı ve odunsu bir kokudur.”Kaos ve düzensizlikten esinlenen bu baharatlı ve odunsu koku, kalbinde bir uyum anını canlandırıyor. Mükemmel birleşime sahip olan bu parfüm günlük hayatta ve özel anlarınızda size ayrı bir karizma katarken kokusuyla sevdiklerinize de alabileceğiniz çok özel bir hediye

Amouage İnterlude Edp Erkek Parfüm Özellikleri: 

Baharatlı, odunsu koku grubuna ait bir parfümdür.

Üst Notaları: Bergamot, kekikotu, yenibahar meyvesi yağı.

Orta Notaları: Amber(kehribar) buhur, laden, çavşır.

Alt Notaları: Deri,öd ağacı tütsüsü, tefarik(paçuli), sandal ağacı.

Parfüm açılışını kokulu bergamot, kekik ve pimento çilek yağı ile yapıyor. Kehribar, trenkeni, opoponax, cistus ve mürrün aromatik notaları ile karşı karşıya kalan çatışma aralıklarını sürdüren baharatlı ve odunsu bir koku. Tabandaki deri, agarwood duman, paçuli ve sandal ağaçlarının sonsuzluk notaları kalıcı derinlik sağlıyor.

Amouage Interlude EDP, içinde barındırdığı muhteşem notaların uyumu ile size özgüven katacak ve dikkat çekici karizmanızla farklılığınızı yansıtacaksınız.

Ferah kokusu sayesinde günlük kullanıma oldukça uygundur. Sizi motive edecek ve hayatınızda vazgeçilmez bir yer edecek belirleyici bir kokusu bulunan Amouage Interlude EDP, kendine güvenen ve farkını her ortamda göstermek isteyen erkeklerin tercihi oluyor. Aynı zamanda seksi kokusu ile çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakacak bir etki yaşatır. Erkeksi kokuları ile baş döndüren bu parfüm size eşsiz bir deneyim kazandıracak.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image