X

Christian Dior Fahrenheit Edt Erkek Parfüm

Christian Dior Fahrenheit Edt Erkek Parfüm
Yaratıcı ve durdurulamaz karakterlerin kokusu. Sıcak ve soğuğun zıtlığının buluşma noktası.

Christian Dior Fahrenheit Edt Erkek Parfüm Koku Özellikleri

Çiçeksi, Odunsu, Oryantal, Turunçgil koku grubundandır.

Tepe Notası: Mandalina, Lavanta, Geyik Dikeni, Muskat, Sedir, Bergamot, Limon, Papatya.

Kalp Notası: Hanımeli, Karanfil, Sandal Ağacı, Menekşe, Yasemin, Müge, Sedir ağacı.

Dip Notası: Deri, Tonka Fasulyesi, Amber, Misk, Mastik Sakız.

Üst notalarındaki lavanta ile coşkulu bir açılış yapan koku, mandalina, bergamot ve limon gibi turunçgilleri orta notalarındaki hanımeli ve karanfil gibi çiçeklerle buluşturur. Alt notalarında derinin sıcaklığını ve tonka fasulyesinin tatlılığını kullanan özel parfüm, amber ve misk ile kalıcılık sunuyor.

Eau de Toilette EDT formunda bir parfüm olmasına rağmen, içeriğindeki özel notaları sayesinde kalıcılığı oldukça yüksektir. Her cilt tipine uygun kullanılabilirliğinin yanı sıra kıyafetlere de sıkılabilir. 

Fahrenheit’ın alev alev yanan görünümlü şişe tasarımı, aynı zamanda kokusunun ateşli duruşuyla tam bir bütünlük içindedir. Odunsu, floral ve misk teması ile klasik parfümler içindedir. Klasik erkek kokularından biridir desek de Dior Fahrenheit, günümüz gençlerinin de tercihleri arasında kendine yer bulmuştur.

Gece davetleri için ideal bir koku olarak ilk sıralarda yerini alan Dior parfüm, romantik yemekli ortamların vazgeçilmezi olarak seçici erkeklere eşlik etmesi ve kokusuyla bulunduğu artama farklı bir iz bırakmak isteyen erkekler düşünülerek tasarlanmıştır.

Günün her saatine uygun olarak tasarlanmış olsa da gece için ideal olarak gösterilir. Tutkulu bir koku olan Dior erkek parfümü, her yaştan erkeğin tercih edebileceği, güçlü ve büyüleyici bir ize ve eşsiz bir imzaya sahip olmanızı sağlayacaktır.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image