X

Etkileyici Kokuların Büyüsü

Etkileyici Kokuların Büyüsü
Kim güzel kokan bir parfümü sevmez ki? Cilt bakım ürünlerini seçerken koku gibi diğer duyularınızı uyandırmak da önemlidir. Koku, bir ürünü ne sıklıkta kullandığımız ve bundan ne kadar zevk aldığımız üzerinde etkilidir. Kokular canlandırıcı, sakinleştirici veya cezbedici olabilir. Kokular geçmişimizdeki hatıraları da uyandırabilir. orjinal parfum tercihleri, parfümü cildinize direkt olarak sıkmanıza olanak tanır. Aynı zamanda uzun süre kalıcıdır.

Orijinal Parfümlerde Tester Avantajı

 

 Orijinal parfümler kimi zaman pahalı olabiliyor. Özel bir koku veya global bir markanın parfümü bütçenizin üzerinde olabilir. Bu nedenle insanlar outlet parfum seçeneğine yöneliyorlar. Outlet parfümler de orijinaldir. Sadece ambalajlarında açılmalar veya şişelerde küçük hasarlar olabilir. Bu, kukuyu etkilemediği için fiyat açısından çok avantajlıdır. İnsanlar orijinal parfümlere yüzlerce lira vermek yerine ayın özellikteki ürünün outletini çok daha uygun fiyata alabilirler.

 

 Testerların Kokusu Kalıcıdır

 

 Outlet parfümlerin yanı sıra avantajlı olan bir diğer parfüm seçeneği de tester parfümlerdir. tester parfum seçeneği orijinal parfümün firmalara deneme amaçlı olarak gönderilen türüdür. Tester parfümler, kullanıcının satın alma eğilimini etkilediğinden kalıcıdır. İçeriğindeki özel esanslar sayesinde ürünü satın almak isteyen kişi, karar vermek için süre ister. Bu süre içerisinde parfümün alkol kısmı uçarak ortaya kalıcı esanslar kalır. Bu avantajıyla tester parfümler tüketiciler için her zaman cezbedici olmuştur. Orijinal parfümlere oranla fiyat avantajına sahip olan tester parfümlerle büyüleyici kokuların cazibesine kapılabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image