X

İmza Kokunuzu Nasıl Bulursunuz?

İmza Kokunuzu Nasıl Bulursunuz?
İdeal bir dünyada imza kokusu, kişisel bir koku hatırasıdır. Bir koku giysi üzerinde, odalarda, havada kalabilir. imza parfümünün bulunmasının güçlükleri nedeniyle ideal parfümü bulmak başlangıçta zor olabilir. Hayat hedefle değil, yolculukla ilgilidir. Bu nedenle parfümünüzü bulurken de bir hedef edinmemeli ve kokular arasında güzel bir yolculuğa çıkmalısınız.

Önce Hafif Kokularla Başlayın

 

 Önce daha sulu veya misk kokusuyla başlamak daha iyidir. Mis kokusu daha temiz çamaşır tipi kokulardır; sulu olanlar daha taze bir hissiyat verir. Miskten narenciye meyveli çiçeklere ve daha ağır ağaçlara geçebilirsiniz.

 

 Vücut kokusu tester parfüm seçeneğinin nasıl koktuğunu etkileyebileceğinden, beğendiğiniz bir koku olduğunda bu kokunun bir örneğini isteyin ve kendinize sıkın. Bir outlet parfüm sıkarken, ellerinizin ya da bileklerinizin üstüne ya da dirseğinizin yanına sıkmalısınız. Bu bölgeler sürekli yıkanamayan bölgelerdir. Hafif kokulara kendinizi alıştırdıktan sonra orta ağırlıktaki kokulara geçebilirsiniz.

 

 Yabancı Kokuları Sevmiyorsanız Kendinizi Zorlamayın

 

 Koku tercihi genellikle aşinalıktan kaynaklanmaktadır. Sadece popüler olduğu için bir kokuyu tercih etmek yanlış olacaktır. Parfümü sıkarken başınız ağrıyor mu? Sizi hissetmek istediğiniz havayı mı hissettiriyor? Bunlar koku almaya çalışırken kendinize sormanız gereken sorulardır. orjinal parfüm satın alırken önce küçük şişelerle işe koyulabilirsiniz.

 

 Parfümü il başta çok beğenmiş olabilirsiniz. Ancak zaman içerisinde o kokunun size ait olmadığını düşünebilirsiniz. Bu nedenle eğer yıllardır sabit bir parfüm markanız yoksa tercihlerinizde daha temkinli davranmalısınız.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image