X

Kenzo Pour Homme Edt Erkek Parfüm

Kenzo Pour Homme Edt Erkek Parfüm
Kenzo Pour Homme EDT, kendisine klasik kokuların içerisinde modern bir yaşantı sürmeyi hedefleyen erkeklere hitap eden bir parfümdür. Sadeliği ve modern dünyayı seven erkekler bu kokuyla kendini çok daha iyi hissedecek. Karizmatik duruşunuzla beraber sıradan bir hayatı size sunan bu parfüm gerek içeriği gerek kalıcılığıyla sizi memnun edecek. İçeriğinde barındırdığı meyve ve çiçek kokularının uyumu ile her zaman genç ve dinamik bir ruha sahip olacaksınız.

Kenzo Pour Homme Edt Parfüm Özellikleri:

Çiçeksi, Ferah, Meyvemsi, Odunsu, Oryantal, Turunçgil koku grubuna ait bir parfümdür.

Üst Notası: Yeşil yapraklar, Rezene, Adaçayı, Bergamot, Limon, Mahogani.

Orta Notalar: Hindistancevizi, Yasemin, Şeftali, Karanfil, Gül, Adaçayı.

Alt Notası: Sandal ağacı, Amber, Misk, Vetiver, Sedir, Balsam, Misk, Zambak.

Parfümü ilk kokladığınızda uçsuz bucaksız mavilikteki okyanus serinliğini teniniz de hissedeceksiniz. Okyanus esintisine karışan çiçek kokularıyla, odunsu kokuların bir araya gelerek yüzünüze ferah bir şekilde çarpmasının işte o dayanılmaz hafifliği. Aromatik ve akuatik notalara sahip parfüm içeriği ve okyanus rengindeki şişe tasarımıyla vazgeçilmez bir klasik.

Kenzo Homme EDT Erkek Parfümü tüm cilt tiplerine uygunluğu ve günün her saatine uyumu ile kendinizi uzun süre özgür hissetmenizi sağlayacak. Ferah ve dinamik nüanslarıyla Kenzo Pour Homme Edt enerjik, modern ve sofistike erkeklere özgürlüğün ruhunu ve zevkini yansıtıyor. Unutmayın ki parfümünüz sizin kişiliğinize ışık tutan bir yardımcıdır.

Gün boyu kokunuzla beraber kendinizi iyi hissedip kişiliğinizi ortaya koyarken, bulunduğunuz ortama farkınızı yansıtabileceksiniz. Yani siz kokuyu duymasanız bile çevrenizdekiler kokunuzu çok rahat hissedebilir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image