Kokunuz İle Baş Döndürün.

Kokunuz İle Baş Döndürün.
Mutlaka tanıdıklarınız arasında kokusuyla etkileyici olanlar vardır. O kişiler tam kendi kişiliklerine ve tenlerine uygun olan parfümü başarı ile seçmeyi başaran insanlardır. Neden onlardan biri siz olmayasınız? Bunun yolu elbette tester parfüm ile isabetli bir seçim yapmaktır.

 Tester Parfüm Seçenekleri

 

 Kendi karakterinize ve kendi teninize en uygun seçimi yaparken denemeler yapmak için orjinal parfüm denemeleri yapmanız şarttır. Ama elbette bu denemeyi tester ile yapmanız en uygunu olacaktır.

 

 Eğer çok sık olarak parfüm kullanamıyorsanız, tester boyutunda parfüm kullanmak da ucuz parfüm seçenekleri arasında oldukça iyi bir şeydir. Böylece çok kısa sürede tükenmeyecek ve sizin elinizdeki büyük bir parfümün ziyan olmasının önüne geçilecektir. Birçok kullanıcının öncelikle tester tercihinin asıl sebebi budur.

 

 Herkesin Tenine Uyan Parfüm Farklı olabilir

 

 Çevrenizde tanıdığınızı bir arkadaşınızın veya dostunuzun kullandığı ve çok güzel bir etki yaratan parfüm her insanın teninde farklı sonuç verebilmektedir. Kendinizin teninde denedikten bir süre sonra parfüm gerçek notalarını gösterecektir. İlk kullanıldığı an bunu anlayamayabilirsiniz. Çünkü her parfümün ilk notaları bir süre sonra sizin teninizde farklı bir notaya dönüşür.

 

 Bilindiği gibi bazı eterler daha uçucudur. Bu uçucu eterler kullanımdan kısa bir süre sonra uçacak kendi teninizle parfümün kalıcı notaları geriye kalacaktır. Bu da her insanda farklı kokuların oluşmasına sebep olur.

 

 O yüzden ilk kullanımdan sonra bir süre geçince gerçek parfümü duyulacaktır. Elbette bunu çoğunlukla kullanıcı kendi duyamaz. Çünkü bir kaç saniye sonra burun sürekli aynı kokuları duymayı bırakır. Ama çevresindeki yakınları, dostları ve ailesi mutlaka üzerinde duydukları kokuların etkisini söyleyeceklerdir.

 

 Bu şekilde en uygun tercih kullanıcı tarafından yapılabilir. Bir parfüm ona çok uygun değilse de bazen kullanıcı da bunu hisseder. Kendinden gelen parfüme yabancı hissi duyuyorsa bu yadırgayıcı bir his oluşturur ve bir daha kullanmak istemez. Bu yüzden tester boyutu çok uygundur

 

 Parfüm Kalitesi

 

 Kullanılan parfümün kalıcılığı, kokunun tene uygunluğu dışından kaliteli olması da önemlidir. Sağlığa zararlı maddeler içermemesi ve kullanıcıda çeşitli alerjiler oluşturmaması gerekir. Bu yüzden kaliteli ve ucuz bir parfüm arayışında olan kullanıcılar www.gumrukmallarisatisi.com adresini tercih etmektedir.

 

Etiketler: tester parfüm

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image