X

Orjinal Parfüm Kullanmanın Avantajları

Orjinal Parfüm Kullanmanın Avantajları
Günümüzde pek çok kalite ve içerikte parfüm üretilmekte. Bunların çoğu farklı ülkelerin kültürlerine ve koku anlayışlarına göre imâl ediliyor. Ancak büyük markalar, genellikle evrensel bir hizmet verdikleri için daha tutumlular. Bu konudaki kıyaslarını genellikle kategoriler aracılığı ile yapıyorlar. Ve bu kategoriler, spor ferahlığı verenden, klasik kokulara kadar açılıyor.

 

Sonuçta birçok farklı ürün, altyapısal olarak aynı markadan çıkabiliyor. Ancak, raflara ve satışa ulaşan bu parfümlerin bazıları sahte içerikte. Zira merdivenaltı üretim yapan firmalar da yok değil. Bunlar, büyük markalara nispeten daha ucuz fiyatlar verip içerik kopyalıyorlar. Üstelik, isim yapmış prestijli markaların adına da sahte üretimler yapanlar var.

 

 Özetlenecek olursa, iyi bir marka adı altında çıkarılan parfümler, aynı kataloğa yerleştiriliyor. İşte bu sebeple orjinal parfüm içeriğini ayırmak güçleşebiliyor. Zira arada, koku anlamında neredeyse hiçbir fark yok. Lakin, yine belirtmek gerek ki, bu sahte içerikler uçucu kokulardan oluşuyor. Sürüldükten birkaç saat sonra mutlaka yok oluyor. Böylece, sahte ürünün sahte etkisi anlaşılıyor.

 

 Orjinal Parfüm Kullanmanın Avantajları Neler?

 

 Üst başlıkta da değinildiği üzere, orjinal parfüm kullanmak, kokuya uzun ömür verir. Ve bu, sıktığımız andan itibaren, beş-altı güne kadar devam eder. Sonuçta, alınan bir parfüm maliyetli dahi olsa, şişenin tüketimi hemen olmaz. Böylece uzun ve sağlıklı bir kullanım elde edilir. Ancak, bunun benzeri etkileri, aynı çatı altında toplayacağımız başka sınıflar da var.

 

 Nitekim bu sınıflar, tester parfüm ve outlet parfüm olarak geçiyor Bu içerikler, orjinale dayalı bir anlayışla, benzer koku sunuyorlar. Şayet, bu konuda bir karışıklık yaşıyorsanız, en yakın parfüm mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image