X

Parfüm Kokularını Keşfetmek

Parfüm Kokularını Keşfetmek
Bir parfümün en doğru kullanılma zamanı, duş sonrasıdır. Çünkü, vücudunuzda dolaşan kan dolaşımı, sıcak sudan sonra hızlıca akmaya başlar. Dolayısıyla hızlı kan dolaşımından ötürü vücut ısısı da yükselir ve bu sebepten dolayı süreceğiniz kokunun vücudunuzda kalma süresi, normal zamana göre biraz daha artış gösterir. Aynı zamanda da parfümün kokusunda bir değişme olmaz.

Erkeklerin Vazgeçilmezi

 

 Özellikle birçok erkeğin çokça kullandığı parfüm markaları bulunmaktadır. Normal piyasada parfüm fiyatları oldukça pahalı olduğundan bu parfümlerin outlet markaları oldukça ilgi çekici olmuştur. Kullanılan outlet parfüm orijinalinden farksızdır. Erkeklerin tercih ettiği outlet erkek parfüm çeşitleri, hem keseyi zorlamaz hem de orijinal parfümle kokuları aynı olduğu için kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar.

 

 Bu parfümleri alırken, kokusunu inceleyebilmeniz için size tester parfüm sunulmaktadır. Bu tester parfümlerin kokusu orijinaliyle aynıdır lakin bunların satışı gerçekleşemez. Müşterilerin kokularını satın almadan önce denemeleri için yani test etmeleri için şişelenmiş parfümlerdir.

 

 Outlet parfümde orijinal parfümdür ancak şişelenirken ya da kutulanırken bir hata veya özür oluşur. Bu hatalı şişelenme ya da kutulanmadan dolayı outlet parfüm, daha uygun fiyata satılır. Tester parfüm ile outlet parfüm arasındaki en büyük fark budur. Orijinal parfümlerin fiyatı çoğu zaman, deyim yerindeyse dudak uçuklattığından dolayı, özellikle erkekler, outlet parfümlerinden yana tercihlerini kullanmaktadırlar. Outlet parfümlerin de tester parfümlerin de kokularında herhangi bir farklılık olmaz ve gönül rahatlığıyla tester parfümü deneyip, outlet parfümü de satın alabilirsiniz.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image