X

Parfüm Kokusunu Vücudunuzdan Nasıl Atarsınız?

Parfüm Kokusunu Vücudunuzdan Nasıl Atarsınız?
Parfüm karşınızdaki kişiler hakkında ilk izlenim edinmede büyük önem sahiptir. Daha çekici hale gelmek isteyenler kendileri için uygun ve hoş kokan parfümleri sürerek dikkatleri üzerine çekmeyi isterler. Ancak her zaman doğru tercihler yapılamayabilir. Yanlış bir parfüm tercih ettiyseniz ve bu kokuyu vücudunuzdan çıkartmak istiyorsanız size bahsedeceklerimizi uygulayabilirsiniz.

Alkol Ve Sirke Size Yardımcı Olacaktır

 

 Parfümü çıkartmak için alkol ya da sirkeyi bir pamuğa dökün. Daha sonra pamuğu parfümü uyguladığınız bölgeye sürerek tester parfüm kokusunu çıkartabilirsiniz. Alkol ya da sirke kokusunu sevmiyorsanız bu durumda kabartma tozu kullanabilirsiniz. Kabartma tozunu ılık su ile macun kıvamına getirin. Daha sonrasında macunu cildinizde parfüm sürdüğünüz noktaya uygulayın. Birkaç dakika sonra macunu uyguladığınız bölgeyi durulayabilirsiniz. Aynı şekilde el sabunları ile de parfüm kokusunu kolayca çıkartabilirsiniz.

 

 Sadece parfüm Şişesini Koklayarak Karar Vermeyin

 

 Parfüm seçimlerinizi yaparken sadece şişeyi koklayarak karar vermeyin. Kokladığınızda burnunuz sadece üst kokuları alacaktır. Daha sonradan alttan gelecek kokuları ile ilk koklamada alamazsınız. Bu da yanlış parfümler almanıza neden olacaktır. Outlet parfüm alırken parfümü bileklerinize sıkarak biraz beklemeli ve daha sonra kokusuna bakmalısınız. Orjinal parfüm kokularının zamanla kaybolduğunu düşünürüz.

 

 Ancak kokular hiçbir zaman kaybolmaz. Burun sürekli aynı kokuya alıştığı için o kokuyu artık hissetmezsiniz. Ancak vücudunuzda o koku uzun süre kalacaktır. Bu nedenle parfüm kullanırken doğru parfümleri seçerek kullanmaya özen göstermelisiniz. Aksi durumda çevrenize rahatsızlık verebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image