X

Parfüm Savaşları: Hangisi Daha İyi?

Parfüm Savaşları: Hangisi Daha İyi?
Hepimizin bildiği gibi, doğru parfümü seçmek zordur. Sektördeki gittikçe artan koku yelpazesi nedeniyle yeni bir parfüm arayışında olanlar bu yolda biraz zorlanabilir. Parfüm seçerken ilk yapılması gerekenlerden biri alkol bazlı ve yağ bazlı parfümler arasında tercih yapmaktır.

Yağ Bazlı Parfümler

 

 Yağ bazlı kokuları savunanlar, yağ bazlı kokuların doğal oldukları için daha iyi olduğunu söyler. Koku yağları gerçekten saf doğal yağlardır ve yalnızca tamamen doğal ürünler satın almayı bir kural haline getirirseniz, bu seçim sizin için oldukça kolay olmalıdır.

 

 Yağ bazlı tester parfüm seçenekleri ayrıca alkol bazlı parfümlerden biraz daha uzun süre dayanır. Alkol, uçucu bir maddedir, yani hızla buharlaşır. Doğal yağlar o kadar çabuk bozulmaz, bu yüzden daha uzun süre kalırlar. Bu, kokunun bütün gün süreceği anlamına gelmez, ancak alkolde olduğu gibi ani bir düşüş potansiyeli yoktur.

 

 Alkol Bazlı Parfümler

 

 Tamamen doğal veya organik olduklarını iddia edemeseler de, alkol bazlı parfümler her biri yağ bazlı meslektaşları kadar güzel kokuyor. Çok çeşitli alkol bazlı outlet parfüm seçeneği seçici tüketicilerin, yağ bazlı kokulara kıyasla daha geniş seçenek yelpazesine sahip olduğu anlamına gelir. Alkol cildi kurutur, ancak parfümler bir güzellik rejiminin sadece bir parçasıdır.

 

 Çoğu kişi zaten nemlendirici kullanır ve parfümünüzü uygulayacağınız bölgeleri nemlendirmenizi sağlamak için yeterince kolaydır. Orjinal parfüm içindeki alkol buharlaşarak kokuyu havaya dağıtarak yayılır. Bu, biraz uzun bir yol gidiyor demektir. Son olarak, alkol bazlı parfümler yanıcıdır, ancak parfümlerinizi açık bir alev etrafına sıkmadığınız sürece herhangi bir zararı yoktur.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image