X

Parfümde Ekonomik Seçenek Outlet

Parfümde Ekonomik Seçenek Outlet
Kokular hafıza ile bağlantılıdır. Bu nedenle başka bir yerde duymuş olduğumuz bir koku bize bir kişiyi ya da bir yeri hatırlatmaktadır. Düzenli olarak aynı parfümü kullanan birini kokusundan hatırlamak mümkündür. Peki her koku herkeste bu şekilde mi kokar?

Parfümler Herkeste Neden Farklı Kokar?

 

 Bu sorunun cevabı maalesef ki hayır olmaktadır. Aynı kokuyu başka biri kullandığında alt notalara gelinen dakikalarda farklı koku hissedilebilir. Bu da tamamen kişinin teninin asit düzeyi ile orantılıdır. Aromatik yağlar kullanılarak elde edilen kokular tendeki asitle birleştiğinde ağırlaşarak farklı bir koku oluşabilir. Aynı markanın farklı algılanmasının nedeni budur. Parfüm seçerken de dikkate alınması gereken en önemli konu tendeki bıraktığı kokudur.

 

 Bu nedenle mutlaka markanın tester parfüm örneği denenerek seçim yapılmalıdır. Tester ürünler firmanın alıcıların kokuyu deneyimlemesi için mağazalara bırakılan ürünlerdir. Orjinal parfüm ile arasındaki fark sadece şişesi üzerinde yazılı olan satılamaz kaydıdır. Orjinal marka parfümler fiyat olarak pahalı olabilmektedir. Ekonomik açıdan istediği kokuyu kullanmakta zorlananlar daha uygun fiyatlı çözümler aramaktadır. Burada kullanıcılar için outlet parfüm seçeneği ön plana çıkar. Parfümün outlet ürün olması kokusunda herhangi bir değişiklik yaratmaz. Tamamen aynı formül ve üretime sahiptir. Sadece üretim sırasında şişede oluşmuş ufak defolar nedeniyle ürün outlet olarak satılır. Bu da fiyatında büyük oranda indirim sağlar.

 

 Aynı marka parfümün outlet ürünü tercih edildiğinde kokuya çok daha uygun fiyatlarla sahip olmak mümkündür. Bu sayede tester ürününü deneyerek seçtiğiniz markanın, outlet ürünün alarak ekonomik şekilde marka parfüm kullanılabilmektedir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image