X

Parfümünüzü Doğru Kullanıyor Musunuz?

Parfümünüzü Doğru Kullanıyor Musunuz?
Yanlış satıcılardan doğan yanlış algılar sonucu son kullanıcılar üzerinde acaba aldığım parfüm orijinal değil mi baskısı gün geçtikçe artmakta. Güvenmediğiniz yerlerden satın aldığınız ürünlerin orijinal olup olmadığını anlayabileceğiniz birkaç ipucu bulunmakta. Bunların başında satın aldığınız parfümün kokusu ve kalıcılığı gelmekte.

 

 

Orjinal parfüm olsun tester parfüm ve ya outlet parfüm hepsinin içerisindeki parfüm aynı olduğundan kullanım şekilleri de aynı olacaktır.

 

 Parfümü Doğru Kullanma Şekli Nasıldır?

 

 Kullanacağınız parfümün en doğru kullanma zamanı duş sonrasıdır. Bunun sebebi sıcak su ile yıkanan vücudun kan dolaşımının artması nedeniyle ısınmasıdır. Yükselen vücut ısısı ve deride açılan gözenekler yardımıyla koku vücuda daha iyi nüfus eder. Daha kalıcı olur.

 

 Parfüm kulak arkasının ense ile birleştiği noktaya sıkılmalıdır. Saçlara parfüm sıkmak istiyorsanız direk olarak saçlara sıkmayın. Havaya parfüm sıkın ve aşağı doğru inen esasın altına girin. Bu şekilde saçlarınıza parfüm uygularsanız daha homojen ve sağlıklı uygulama yapmış olursunuz. Bunun yanında elbisenize parfüm sıkabilirsiniz.

 

 Parfümünüzü el bilek içerisine sıkabilirsiniz. Burada yapılan yanlış bir uygulamaya dikkatinizi çekmek isteriz. Bilek içerisine parfüm sıkıldıktan sonra bileklerin birbirlerine sürtülerek kokunun daha güçlü nüfus etmesi sağlanıyor gibi bir düşünce hakimdir. Bu son derece yanlış bir uygulamadır. Sürtünme son derece hassas olan koku moleküllerini bozar ve istenmeyen sonuçlar açığa çıkartır.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image