X

Ten Rengine Göre Parfüm Seçimi Nasıl Olmalı?

Ten Rengine Göre Parfüm Seçimi Nasıl Olmalı?
Parfüm kullanımı, zinde ve iyi hissetmek adına değer taşır. Parfüm seçiminin doğru yapılması, bu hissi güçlendiren bir unsurdur. Parfüm seçerken ten renginin dikkate alınması, uzmanların tavsiyesidir. Böylelikle sizi yansıtan bir parfüme sahip olabilirsiniz.

Esmer Tenler İçin Parfüm Seçimi

 

 Esmer tende yağ oranı daha yüksektir. Bu durum parfümlerin oluştuğu minerallerin çözülmesinde etkilidir. Dolayısıyla esmer tenliler, parfüm seçiminde oldukça geniş bir yelpazeye sahip olabilirler. Parfüm almadan önce mutlaka bir tester parfüm kullanarak denemek de fayda sağlar.

 

 Esmer tenliler özellikle bergamot, vanilya ve sandal ağacı içerikli parfümleri seçebilirler. Bu kokular onların cilt yapılarıyla uyumludur. Ayrıca amber, misk, ahududu gibi kokuları da kullanabilirler.

 

 Bu parfümlerin orjinal parfüm olarak alınması da önem taşır. Çünkü sahte parfümler özellikle esmer ciltlerde olumsuz etkilere neden olmaktadır.

 

 Beyaz Tenler İçin Parfüm Seçimi

 

 Beyaz tenler esmer tenlere göre daha az cilt yapına sahiptir. Bu durum onların parfüm seçiminde daha dikkatli olmasını gerektirir. Bu tenlere sahip kimseler orijinal veya outlet parfüm seçerken daha hafif kokuları tercih etmelidir. Bu kimseler için çiçek ve meyve kokuları idealdir. Örneğin limon, turunçgiller ve elma gibi notalar tenleriyle uyumludur. Çiçek kokularından ise manolya, gül, orkide, yasemin gibi kokular uygun olacaktır.

 

 Beyaz tenli kimseler bu kokuları yaz ve kış olmak üzere sürekli kullanabilir. Özellikle yaz aylarında daha hafif çiçek kokuları tercih edebilirler.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image