X

Tester Parfümünüzü Seçmenin Şimdi Tam Zamanı!

Tester Parfümünüzü Seçmenin Şimdi Tam Zamanı!
Tester parfüm aynı markanın orijinal parfümüyle kıyaslandığında kokularının tıpatıp aynı olması gerekir. Deneme ürünlerinin kutusu genelde beyzdır. Örneğin kabartma yazılar varsa bunlar normal yazı şeklindedir. Ürünlerin şişeleri de orijinaliyle tıpatıp aynıdır. Sıkıldığı zaman acı ve buruk bir koku bırakmaz. Profesyonel parfüm markalarının hiçbirisi, hiçbir ürününde böyle bir tercihe gitmez. Kokuları son derece net ve hoştur. Orijinal tester parfümler sıkıldıkları yere leke ya da renk vermez

Tester parfüm, markaların ürünlerini denetmek amacıyla ürettikleri numunelerdir. Orijinal tester parfümlerde koku noktasında herhangi bir fark yoktur. Bu yüzden de gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Gün geçtikçe de daha fazla kişi parfüm tercihini bu ürünlerden yana kullanmaktadır. Parfümler söz konusu olduğundaysa özellikle deneme ürünleri fazlaca bahis mevzu olmaktadır.

Güzel koku herkesin hoşuna gider. Bu yüzden asırlardır insanlar koku notalarının peşindedirler ve doğadan ilham alınarak en güzel kokuları yaşam alanlarına, ciltlerine dahil etmeyi tercih ederler. Bu yüzden on yıllardır çok büyük bir parfüm sektörü oluşmuş, ilgiyle takip edilmeye devam etmektedir. 

Orijinal Tester Parfüm Nereden Alınır?

Tester parfümler normal şartlarda satışı yapılan, satın alınabilen ürünler değildir. Markalar bu tür ürünlerini deneme amaçlı, reyonlarda müşterilerinin orijinali satın almadan önce deneyebilmeleri amacıyla üretmekteydiler. Fakat son dönemde parfümlerin fiyatlarının artması ve alım gücünün düşmesiyle birlikte tester siteleri bu ürünlerin satışını yapmaya başlamışlardır. Bunun haricinde orijinal tester adı altında ucuz fiyatlarla satılan sahte parfümler bulunmaktadır. Alıcıların bunlara karşı dikkatli olması gerekmektedir. Önerimiz mutlaka güvenilir satıcılardan tester parfüm almanız ve olabildiğince satıcınızı değiştirmemeniz yönündedir.

Parfüm tester tercihi yapılırken şişelerin ve ambalaj kutularının üzerine bakmakta da fayda vardır. Firmalar şişelerin altında, üstünde ya da herhangi bir yerinde tester ibaresine yer verirler. Hatta kimi zaman para ile satılamaz yazısı dahi bulundurabilirler.

Zaman zaman tester parfümlerin kapaksız olduğu şeklinde doğru olmayan bilgiler dolaşmaktadır. Her ne kadar tester parfümler kapaksız olabilmekle birlikte tamamı için aynı kaide söz konusu değildir. Ancak bir parfümün tester modeli bir yerde kapaksızsa her yerde kapaksızdır. Bir yerde kapaklı başka bir yerde kapaksız satılıyorsa bunlardan bir tanesi mutlaka sahtedir.

Sonuç olarak tester parfüm koku ve notalar olarak tamamen orijinaldir. Güvenilir bir satıcıdan daha uygun fiyatlara, daima alınabilir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image