Tester Ve Orjinal Parfüm Özellikleri

Tester Ve Orjinal Parfüm Özellikleri
Birçok kişinin sahip olduğu özel eşyalar arasında yer alan en önemli nesnelerden biri de kişinin kullanmış olduğu parfümdür. Kişisel bir ürün olan parfüm herkesin kendine ait kokusu olmaktadır. Kişiler tercih yaparken genel olarak, kişisel özelliklerini sevdikleri kokuları yansıtan parfümleri seçmektedirler. Genelde yaz ve kış mevsiminde de farklı parfüm kokuları kullanmaktadırlar. Parfüm satın alırken farklı satış seçenekleri bulunmaktadır. Bunlar; tester ve orjinal parfüm olarak çeşitlendirilir.

 

 Tester Parfüm ve Özellikleri

 

 Parfüm alışverişi yapacağınız zaman bu seçenekler sizi kararsız yapacaktır. Satın alınacak olan  tester parfüm  orjinal olan parfümden daha ucuzdur. Tester parfümlerin fiyatları oldukça avantajlıdır.

 

 Tester parfüm orjinal koku ile aynı kokuda olmaktadır. Tester parfüm genelde deneme parfümü şeklinde satılmaktadır. Orijinal parfüm çeşitlerinin numuneleri gibi görebilirsiniz. Parfüm markaları genelde müşterilerine parfüm almadan önce deneme amaçlı bu parfümü sunarlar. Çünkü orjinal parfüm ile aynı özellikte ve kokudadırlar. Tester parfümler genelde koku analiz etmek amacı için kullanıldığından paketleme şekilleri de aynıdır.

 

 Tester Parfüm İle Orjinal Parfüm Arasındaki Benzerlikler

 

 Birçok kişinin satın alırken fazla para ödemek durumunda kaldığı  orjinal parfüm çeşitleri tester parfüm ile hemen hemen aynı özellikte olan parfümlerdir. Aromatik koku çeşitleri ile büyüleyici bir özelliğe sahiptir. Genelde parfümler kadın, erkek, çocuk parfümleri olarak çeşitlenmektedirler. Her bir koku ayrı bir hava yaratır. Kadınlar genelde çiçeksi ve fresh kokuları tercih etmektedir. Gençler pudra, şeker tarzı kokuları; erkekler de baharat kokularını ya da odunsu kokuları yansıtan kokuları tercih etmektedirler.

 

 Orjinal parfümlerde tester parfümler de hem dış görünüşleri hem de kokuları ile kendilerini anında fark ettiren bir özelliğe sahiptirler. Binlerce çeşit parfüm bulunmaktadır. Bunlar her çeşit çiçeğin, baharatların ve buna benzer birçok bitkinin kokusunu yansıtmaktadır. Orjinal parfüm satın alırken diğer parfümlere göre daha fazla para ödemek zorunda kalırsınız.

 

 Bu yüzden parfüm alışveriişi yapan kişiler genelde orjinal parfüm ile aynı kokuya sahip tester parfümü almayı tercih etmektedirler. Kaliteli tester parfüm almak her zaman daha avantajlı olacaktır. Bu yüzden alacağınız parfüm çeşidini www.gumrukmallarisatisi.com adresinden temin edebilirsiniz.

 

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image