Ucuz Ve Kalıcı Parfümler

Ucuz Ve Kalıcı Parfümler
Parfüm seçerken mutlaka denemek ve nasıl koktuğunu bilmek gerekir. Her parfümün kendine göre bir yoğunluğu ve notası bulunmaktadır. Farklı notalar birleştiklerinde farklı kokuları meydana getirirler ve bu kokular her tende ve her ciltte farklı kokar. Bu nedenle almadan önce parfümlerin denenmesi için tester parfümler bulunur. Parfümlerin bilekten denenmesi daha sağlıklı sonuçlar elde edilmesini sağlar.

 Ucuz Parfüm Nereden Bulunur?

 

 Ucuz parfüm bulmak için birçok kişi araştırma yapmaktadır. Hem orjinal parfüm almak isteyip hem de bu parfümün ucuz parfüm olmasını isteyenler bulunmaktadır. Ucuz bir şekilde orjinal marka parfümleri satın almak için sürekli fiyatlarını takip etmek gerekir. Günümüzde orjinal parfümlerin fiyatı oldukça yüksektir. Parfüm fiyatlarını markaların kendileri belirlediği için yüksek olmaktadır. Orjinal parfümlerin gümrük satış mağazalarından alınması da mümkündür.

 

 Gümrük satım mağazalarında ya da gümrük mallarını satan internet mağazalarında bulunmaktadır. Gümrük malları genelde üzerine fiyat eklenmediği için daha uygun fiyatlıdır. Bu nedenle birçok kişi pahalı gelen ürünlere bu şekilde ulaşmaktadır. İnternetten gümrük parfümlerine göz atmak için gumrukmallarisatisi.com/blog internet adresine girmek gerekir. Tüm markaların orjinal tester parfüm seçenekleri bu şekilde satın alınmaktadır.

 

 Kalıcı Parfüm Nasıl Ayırt Edilir?

 

 Her parfümün içerisinde farklı esanslar ve farklı notalar bulunmaktadır. Bazı insanlar çiçeksi hafif kokular severken bazı insanlar ağır ve odunsu kokuları tercih etmektedir. Genelde yaz aylarında daha hafif kokular seçilirken kış aylarında ise ağır kokular sıkılır. Parfümlerin her tende kokusu ve kalıcılığı da farklı olmaktadır. Bu nedenle parfüm almadan önce mutlaka denemek ve test etmek gerekir.

 

 Parfümlerin üzerinde yazan EDP ve EDP yazılarından da kalıcılıklarını anlamak mümkündür. Parfümün üzerinde EDP yazıyorsa bu parfümün daha kalıcı olduğu anlamına gelmektedir. EDT yazanlar ise daha hafif ve az esans yoğunluklu olduğundan daha az kalıcı olmaktadır. Bu şekilde kalıcı parfümleri ayırt etmek ve buna göre satın almak mümkündür.

 

 Parfüm Fiyatları Ne Kadar?

 

 Parfüm almaya karar verdikten sonra farklı yerlerden fiyatlarını kontrol etmek gerekir. Her mağazada ve her markada parfümlerin fiyatları değişmektedir.

 

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image