X

Uygun Fiyatlı Parfümlere Nasıl Ulaşılır?

Uygun Fiyatlı Parfümlere Nasıl Ulaşılır?
En güzel kokulara sahip olmayı herkes ister. Birbirinden farklı yüzlerce çeşide sahip koku seçeneği bulunmaktadır. Bu sayede bir çok kişi bütün kokuları merak etmektedir. Böylelikle devreye giren tester parfüm ile uygun kokuyu bulmak mümkün olmaktadır. Parfüm insanın kişiliğine yansıtan, güzel kokmasını sağlayan, hijyeni çağrıştıran ferahlatan kokulardır. Çiçek kokuları başlıca olmak üzere odunsu kokular, fresh kokular, şekerli kokular gibi çok çeşidi bulunmaktadır.

 Denemek isteyenlere tester olarak yollanan bu kokular sayesinde aranılan seçeneğe ulaşım kolay olmaktadır. Site kolay kullanıma sahiptir ve aranılan her parfüme kolay ulaşılarak bilgi alınabilmektedir. Uzman kadrosu ile hizmet veren sitede orjinal parfüm ürünlerine  kolayca ulaşmak mümkün olabilmektedir.

 

 Parfümlere Nasıl Ulaşılır?

 

 Site içerisinde ki katagorilerden seçim yapılabileceği gibi kargo ile kolayca adrese de teslim istenebilmektedir. Gümrükten geçen parfümleri öncelikle denemek adına testerlerini almak mümkündür. Kokusuna göre kara verilen orjinal parfüm güvenli ve sorumsuz bir şekilde teslim edilmektedir.

 

 Uygun Fiyatlı Parfümlere Nasıl Ulaşılır?

 

 Uygun fiyatlı parfüm almak isteyenler site de ki indirimleri takip edebilmektedir. Ayrıca tester parfüm seçeneği ile uygun fiyatlı ürünlere sahip olmak çok kolaydır. Ucuz olan hiç bir bir ürün kalitesiz demek anlamına gelmemektedir. Kişinin imzası olan olan parfümlere hemen ulaşmak için siteyi takip etmek gerekmektedir. Canlı müşteri destek hattıyla ürünler hakkında detaylı bilgi alınabilmektedir. Her adrese kargo ile teslimat yapılmaktadır.

 

 Ödeme Seçenekleri Nasıldır, Güvenilir mi?

 

 Ödeme seçenekleri kredi kartı ya da havale ile olabilmektedir. Kredi kartı ile ödemeler güvenli sistemler sayesinde yapılmaktadır. 3D security ya da QR kod kullanılmakta olup güvenlik açısından hiç bir sıkıntı yaşanmadan ödeme yapılabilmektedir. Bunu dışında havale ile ödeme yapılabilir. Havale ile yapılan ödemelerde %5 indirim yapılmaktadır. Kapıda ödeme seçeneği de mevcuttur. Kargo kapıya geldiği zaman ister peşin ister kredi kartı ile kapıda ödeme yapılabilmektedir.

 

 Ürünler tık tıkla kolayca alınabildiği gibi beğenilmediği takdir de kolay iade seçeneği ile 15 gün içerisinde iade etme şansı bulunmaktadır. Hemen siteye tıklayarak kolayca sipariş oluşturup anında kapınıza dilediğiniz parfümü getirebilme imkanına sahip olunabilmektedir.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image