X

Yves Saint Laurent Manifesto Edp Kadın Parfüm

Yves Saint Laurent Manifesto Edp Kadın Parfüm
Her zaman zarafet sahibi, şık, cezbedici kadınların kokusu olan Yves Saint Laurent, bu parfümü ile kadınsılığı ortaya çıkarıyor. Manifesto; Bahar tazeliğinin odunsu kokular ile bir araya geldiği enfes bir koku. Belinde bir kuşak olan zarif bir kadın tasviri ile iddialı, şık ve güzel olan şişe tasarım, parfümü koklamadan önce ne kadar kaliteli olduğu hakkında ipucu veriyor.

Yves Saint Laurent Manifesto Parfüm Özellikleri

Manifesto 2012 yılında parfüm dünyasına sunuldu. Manifesto, Anne Flipo ve Loc Dong tarafından tasarlandı.

Üst Notası: Yeşil Akor, Bergamot.

Orta Notası: Zambak, Yasemin Özütü, Tonka Fasulyesi.

Alt Notası: Sedir, Sandal Ağacı, Vanilya.

Yumuşak ve sıcak, neredeyse bir kucaklanma gibi. İlk açılış esas olarak vanilya ve siyah frenk üzümü ile başlıyor. Bergamot ve yeşil notalar orada kendini hissettiriyor.Yasemin çiçeği ve zambak kokuları bahar tazeliğini hissettiriyor. Frenk üzümü kokusu mutluluk uyandırıyor, sandal ve sedir ağaçlarının kokusu ise sizi daha çekici, arzulanan bir kadın haline getiriyor.

Geleneklere bağlı kalmadan, hayatını cesurca yaşayan kadının kokusu.Yves Saint Laurent Manifesto kadını tutku olmadan yaşayamaz. Güzelliğinden ve tutkunun zirve yüksekliklerine çıkmaktan baz geçmeyen kadınlar için bir yasemin buketi. Bu çiçek buketini odun, vanilya ve tonka fasulyesi ile birleştiren cesur bir imza.

Kadın vücudundan esinlenilerek tasarlanmış şişe tasarımındaki, belde bulunan ametist taşı ise arzulanan bir kadını simgeliyor.Manifesto kadını iddialı olmayı, sanata dönüştürmüş, çevresindekileri kendisine hayran bırakan, arzulanan, cüretkâr bir kadın portresi çiziyor.Ruhunuzu Yves Saint Laurent Manifesto Parfüm ile zenginleştirin!

İstediğiniz sıklıkla tazeleyebileceğiniz bu koku günün her saatine ve her ortama rahatlıkla uyum sağlar. Yoğunluğu ve uzun süreli kalıcılığı sizi kesinlikle rahat ve mutlu hissettirecektir. Her mevsime İlkbahar, yaz, sonbahar, kış hiç fark etmez ahenkle uyum sağlar.Girdiğiniz her ortama etkileyici bir İz bırakmanız kaçınılmaz olacaktır. Herkesin gözü sizin üzerinizde olacak kokunun sahibi meraklı bakışlara yakalanacaktır.

BİZE ULAŞIN

Birbirinden Özel kampanyalarımızdan ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için Hafta içi
08:00 / 18:00'a kadar bize ulaşabilirsiniz.

BİZE YAZIN

Mecidiyeköy Mah. Şahinler Sok.
No:3/A Şişli/İstanbul
0850 885 17 08
  • image
  • image